Javni radovi 2017


Izvršeni dosadašnji poslovi javnih radova na uređenju javnih površina po mesnim zajednicama

U Ostojićevu su očišćeni i uređeni kanali za atmosfersku vodu kod slovačkog i pravoslavnog groblja, raskrčeni prostori, povađeno rastinje, sklonjeno smeće ispred kuće u ulici Maršala Tita 12 i na raskrnici Slovačke ulice sa Hajduk Veljkovom.

U Padeju je ručno čišćen veliki kanal za atmosfersku vodu od rastinja, urušene zemlje i raznog smeća u ulici Njegoševa- od Maršala Tita do Petefi Šandora (parna strana). Pograbljen je zeleni prostor oko mesne zajednice. Očišćen deo kanala u Beogradskoj, na raskrsnici Žarka Zrenjanina i Beogradske i ugao Maršala Tita i Partizanske.

U Sanadu su očišćeni izlazi iz sela u oba pravca, očišćeno rastinje kod zadruge, raskrčen prostor oko „Soko Banje“ i na raskrsnici Oslobođenja i Maršala Tita. Pokošene su zelene površine u centru sela, okopana trava oko spomenika, počišćeno ispred i u dvorištu mesne zajednice, ispred pošte, doma zdravlja, banke i crkve. Raskrčen je prostor ispred stare kafane u centru. Posečeno šiblje radi prohodnosti trotoara u ulicama V. Karadžića i V.Stepe ispred praznih kuća. Raskrčeni placevi u ulici Svetozara Markovića 37, 27,7 od Đure Jakšića do Svetozara Markovića 18, i na uglu Cara Lazara i Svetozara Markovića.

U Crnoj Bari je raskrčen veliki kanal oko katoličkog i pravoslavnog groblja, uređen prostor ispred i u dvorištu prazne kuće u JNA 53a, raskrčen prostor oko kapelice na pravoslavnom groblju.

U Vrbici je očišćen ulaz u groblje, pokošena trava oko crkve, uređen prostor pijace, uređeno dvorište i prostor oko mesne zajednice, raksršen prostor ispred napuštenih kuća u ulicama Doža Đerđa i Maksima Gorkog.

U Jazovu je raksrčen ulaz iz pravca Čoke, potkresano divlje rastinje uz ogradu sa unutrašnje strane groblja i na starom groblju. Uređeno fudbalsko igralište i prostor oko pijace, čišćeni propusti ispod kolskih ulaza u ulici Maršala Tita i raskrčeni i pokošeni prazni placevi u ulici Maršala Tita.

U Čoki je očišćen atmosferski kanal na raskrsnici Ive Lole Ribara i Maršala Tita, očišćen plac između Stare livnice i katoličke crkve, raščišćen prostor kod starog ulaza na deponiju, povađeno i posečeno šiblje uz ogradu pravoslavnog groblja, raskrčeno šiblje u ulici Voje Vojvodića i uređen prostor na izlazu iz Čoke prema Sanadu sa leve strane.

 

Ovim putem se mole svi građani opštine Čoka da, pored navedenih izvršenih radova, prijave lokalnoj samoupravi ili Javnom komunalnom preduzeću napuštene placeve, kuće, javne površine koje zahtevaju sređivanje.

 

 


Komentari(0)