Satovi za najbolje policajce


Nagrađeni su najbolji policajci iz Policijske stanice u Čoki  

Na prijemu koji je već po tradiciji organizovao predsednik opštine Čoka Ferenc Balaž, nagrađeni su najbolji policajci iz Policijske stanice u Čoki.

Na predlog kolega, to su Daniel Nađ, saobraćajni policajac, Rodoljub Avdalović iz odelenja za izdavanje ličnih isprava građanima i Bojan Mihaljev, kriminalistički tehničar. Njima je ručne satove, dar Opštine Čoka, u prisustvu načelnika PU Kikinda Dragana Jovića i PS Čoka Nebojše Popovića, uručio Ferenc Balaž.

Osvrćući se na saradnju policije i lokalne samouprave, on je izrazio zadovoljstvo što je ona iz godine u godinu sve bolja. Načelnik Policijske uprave Kikinde, Dragan Jović, takođe je naglasio izuzetnu saradnju policije i svih lokalnih samouprava Severno banatskog upravnog okruga, a apostrofirao je rezultate ostvarene u bezbednosti saobraćaja, za koje je rekao da su među najboljima u Srbiji, a za šta je ministar policije Nebojša Stefanović vanredno unapredio Žolta Tunića, rukovodioca saobraćajnog sektora PU Kikinda.

Načelnik PS Čoka, Nebojša Popović zadovoljan je što lokalna samouprava prati i uvažava rad policije, a govoreći o rezultatima rada nagrađenih policajaca naglasio je da u prethodnoj godini ni jedno ozbiljnije krivično delo nije ostalo nerasvetljeno.

 

 

N. Kolundžija

 


Komentari(0)