Ojačanje kolovozne konstrukcije i uređenje kolovoza u Jazovu i Vrbici

 

Predsednik Balaž Ferenc je ispred opštine Čoka sa izvođačima radova „Jugokop – Podrinje“ (nosilac posla) iz Šapca, „Vojvodinaput – Bačkaput“ iz Novog Sada i „Ekogradnja“ iz Zrenjanina u martu mesecu potpisao Ugovor o izvođenju radova. Predmet ugovora je izvođenje radova u vezi sa ojačanjem kolovozne konstrukcije u naselju Jazovo i uređenje kolovoza na parceli broj 1583 kao veza sa atarskim putem u katastarskoj opštini Vrbica.

U decembru prošle godine pokrenut je postupak javne nabavke velike vrednosti radi nabavke radova oko ojačanja i uređenja kolovozne konstrukcije. Na konkurs su se javila četiri ponuđača sa svojim ponudama, od kojih je petočlana komisija za javnu nabavku izabrala najbolju shodno Zakonu o javnim nabavkama.

„Javna nabavka je prošla dobro, broj ponuda je bio očekivan s obzirom na to da su u pitanju radovi velike vrednosti. Planirani radovi će se vršiti 40 građevinskih radnih dana od dana uvođenja izvođača u posao“, reči su Tot Zoltana, zaduženog za javne nabavke u opštinskoj upravi Čoka. Pod rokom za završetak radova smatra se dan spremnosti kompletnog prostora, delovi objekta koji su obuhvaćeni ugovorom za tehnički pregled i primopredaju.

Meštani Jazova i Vrbice će nakon izvedenih radova dobiti kvalitetan put umesto dosadašnjeg starog puta napravljenog od kaldrme

 

 


Komentari(0)