Izrada plana generalne regulacije za Ostojićevo i Padej

 

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Srbije, raspisala je 10. oktobra 2012. godine drugi Javni konkurs za dodelu sredstava za izradu projektne dokumentacije u 2012. godini za nedovoljno razvijena područja Republike Srbije koji je trajao do 31. oktobra 2012. godine.

Ministar dr Sulejman Ugljanin i predsednici 46 nedovoljno razvijenih opština potpisali su u sredu 21. novembra 2012. godine u Palati “Srbija” ugovore po ovom javnom konkursu.

Foto: (izvor FoNet)

 

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Srbije je kroz ovaj konkurs dodelila 44 miliona dinara prvenstveno za projekte u oblasti izrade urbanističko-planske dokumentacije, prostornog planiranja, putne infrastrukture, vodovodne i kanalizacione mreže i projekata iz oblasti zaštite životne sredine.

Opština Čoka je konkurisala za sufinansiranje projekta “Izrada plana generalne regulacije za naselje Ostojićevo i naselje Padej”.

Ugovor o dodeli bespovratnih sredstava opštini Čoka u iznosu od 1.000.000,00 dinara potpisao je predsednik opštine Čoka Balaž Ferenc.

 

 


Komentari(0)