• 13.03.2018, Уторак

  Намештај за "Малу сирену"

  Санад , март 2018


 • 13.03.2018, Уторак

  Регионални центар за запошљавање

  Чока , 12.03.2018


 • 13.03.2018, Уторак

  Писмо о намерама са Габ Урбис Цонсултингом доо из Будимпеште

  Будимпешт , 05.03.2018

Документ менеџер - последњих неколико докумената

Img

! ! ! ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИЦУ ОПШТИНЕ ! ! !

Img

!!! ПРСКАЊЕ КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ЧОКА 18.07.2019.ГОДИНЕ !!!

Img

!!! ПОПУНА РАДНИХ МЕСТА ПРОФЕСИОНАЛНИХ ВОЈНИКА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ !!!

Img

!!! ВИДЕО СНИМЦИ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЧОКА - ОДРЖАНА XXX.СЕДНИЦА 22.02.2019 ГОДИНЕ !!!

Img
Img Img

Започети су радови на адаптацији Зелене пијаце у Чоки. Локална самоуправа издвојила је средства у износу од 5.717.684,40 динара са ПДВ-ом, извођач радова је ,,Максим градња“ ДОО из Суботице. У то како напредују радови, данас се уверила председница Општине Чока, Стана Ђембер, која је са својим сарадницима обишла место извођења.

Img Img

Општина Чока је данас приступила спровођењу поступка скидања бесправно посејаних усева на пољопривредном земљишту у државној својини. На овај начин наставља се пракса санкционисања узурпирања обрадивих парцела у власништву државе.

Img Img

Плато испред Дома културе у Чоки добио је данас нови изглед, постављен је небески свод украшен кишобранима у разним бојама. Омогућен је угоднији простор, који код пролазника буди позитивно расположење.

Img Img

Представници Општине Чока предали су данас челницима Полицијске станице Чока опрему намењену раду ове институције. Том приликом уручена је рачунарска опрема, фотокопир машина, два фотоапарата и несесер за увиђај саобраћајне полиције. Укупна вредност опреме износи 595.920,00 динара са ПДВ-ом, а набавком наведених средстава олакшаће се рад полицијским службеницима и допринеће се безбеднијем саобраћају на територији наше општине.

Img Img Img Img

Данас 11.07.2019. године су извођачи радова ГП ,,Градитељ НС“ д.о.о. Нови Сад и ,,Градитељ“ АД Кикинда завршили са радовима на рехабилитацији коловоза у улици Дожа Ђерђа, у Црној Бари. Унапређен је ниво сигурности одвијања саобраћаја, а мештанима омогућен лакши приступ домаћинствима.

Img Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер организовала је данас пријем за кориснике услуге Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју, њихове родитеље и васпитаче. Дружење је протекло у пријатној атмосфери, а том приликом размењена су искуства и предлози за унапредење рада у наредном периоду.

Img

У организацији Покрајинске владе и Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине између 24. и 27. јуна се одржава акција под називом „Недеља за чистију Војводину". У овој недељи ће се очистити 36 локалитета у 20 локалних самоуправа. Општина Чока учествовала је данас 27.06.2019. године у овој акцији. Уклоњено је смеће и биљно растиње на одмаралиштима, која се налазе између Чоке и Санада.

Img

Дана 23.јуна 2019. године, у кабинету Председнице општине Чока, одржана је ванредна седница Општинског штаба за ванредне ситуације, на којем је разматрана актуелна ситуација у вези са синоћним невременом, као и припреме у вези невремена, које је РХМЗ најавио за ноћас.

Img Img

Пракса пријема грађана у општини Чока се успешно наставља. Председница Општине Чока, Стана Ђембер организује редован пријем и том приликом разговара са суграђанима.
Пријеми се врше радним данима у поподневним часовима, са тим да је потребно претходно заказивање на телефон 0230/471-175.

Img

Након спроведеног поступка по Јавном огласу за давање у закуп непокретности у јавној својини општине Чока, председница општине Чока, Стана Ђембер и директор Здравствене установе Апотека „Неофарм“ из Чоке, Небојша Вучковић потписали су данас уговор о закупу пословног простора – апотека на територији наше општине. Уговором су прецизиране обавезе у вези преузимања у закуп на 10 година и функционисања, апотека у Падеју, Остојићеву и Чоки, на који начин ће се у наредном периоду обезбедити квалитетније снабдевање грађана наше општине лековима.

Img Img

Током ове недеље председница Општине Чока, Стана Ђембер потписала је два уговора о извођењу радова. Први уговор је потписан са ,,Максим градња” ДОО из Суботице и односи се на адаптацију Зелене пијаце у Чоки. Вреднист уговорених радова износи 5.717.684,40 динара са ПДВ-ом. Други уговор односи се на изградњу стазе до спомен обележја жртвама колере на католичком гробљу у Чоки, а вредност уговора је 493.800,00 динара са ПДВ-ом , који је потписан са СЗР ,,Брег” из Мокрина.

Img Img

Општина Чока је за потребе пољочуварске службе путем јавне набавке обезбедила путничко теренско возило марке Лада, типа М2131. Набавна вредност возила износи 1.327.634,20 динара са ПДВ-ом, а део од 553.180,84 обезбеђен је од стране Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство Аутономне покрајине Војводине. Куповином новог возила знатно ће се олакшати теренски рад ангажованим радницима у пољочуварској служби.

Img Img Img Img

Представници Националног савета ромске националне мањине Србије посетили су данас 14.06.2019. године општину Чока. Златомир Рајић, локални координатор за ромску националну мањину и ромска питања, и остали сарадници из локалне самоуправе, организовали су састанке у Чоки, Остојићеву и Падеју. Том приликом су припадници ромске националне мањине разговарали са представницима Националног савета о актуелним питањима. На састанку је закључено да ће се предузети све потребне мере, како би се унапредио положај припадника ромске националне заједнице.

Img Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер и председница Националног савета пољске националне мањине, Анита Шалбот, одазвале су се на позив градоначелника града Висле, Томаша Бујока и за викенд посетиле Републику Пољску. Том приликом им се домаћин захвалио на указаном поверењу и подршци приликом формирања Националног савета пољске националне мањине Републике Србије.

Img Img

Јуче је у Остојићеву одржана 26. Смотра радних и парадних коња, манифестацију је отворио начелник Северобанатског управног округа, а присутни су били и представници локалне самоуправе, Михајло Поповић и Радован Будовалчев. На смотри је учествовало преко 70 грла, а захвалнице су добили сви учесници.

Img

Данас 03.06.2019. године у кабинету председнице Општине Чока потписана су два уговора са ПР ,,Проконси“. Први уговор је о набавци услуге израде идејног пројекта инвестиционог одржавања крова Дома културе у Остојићеву, док је други уговор о набавци услуге израде пројектне документације за изградњу спортског објекта на фудбалском терену у Падеју. Укупна цена наведених услуга износи 500.000,00 динара без ПДВ-а, а допринеће дефинисању кључних елемената и фактора при изради пројеката.

Img

Радован Будовалчев, члан Општинског већа одговаран за пољопривреду, потписао је у Бечеју, у име Општине Чока, 31.05.2019. године са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду, водопривреду и шумарство Аутономне покрајине Војводине уговор о додели бесповратних средстава за суфинансирање уређења атарских путева и отресишта. Корисник средстава и давалац средстава заједнички обезбеђују средства, у укупном износу од 7.461.326,50 динара без ПДВ-а за наведене радове у КО Остојићево, КО Падеј и КО Санад. Циљ радова јесте уређење атарских путева и прилазних атарских путева са израдом завршног слоја од чврстих компактних материјала и уређење отресишта, чиме ће се повећати безбедност саобраћаја на јавним путевима.

Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер 31.05.2019. године потписала је са заступником групе понуђача уговор о набавци радова на рехабилитацији коловоза у улици Дожа Ђерђа у Црној Бари. Извођачи радова су ГП ,,Градитељ НС“ д.о.о. Нови Сад и ,,Градитељ“ АД Кикинда, а укупна вредност уговорених послова износи 7.125.279,19 динара са ПДВ-ом. Рехабилитацијом коловоза мештани Црне Баре добиће лакши приступ својим домаћинствима и смањиваће се оштећења на возилима.

Img Img

,,ДТД Водопривредно ДОО Сента“ привело је крају радове на рашчишћавању дивљих депонија. Финансијска средства за извођење ових радова издвојена су из буџета локалне самоуправе, а сакупљање отпада извршено је на укупно пет локација које се налазе на територији месних заједница Остојићево, Падеј и Јазово.

Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер, дана 26.05.2019. године обишла је Фудбалски клуб „Тиса“ из Падеја. Током посете одржала је састанак са управом и фудбалерима клуба, на којем их је обавестила да су решени имовинско-правни односи терена на ком тренирају и да је приведен намени. На тај начин омогућено је да се избуше два бунара за заливање терена, као и да локална самоуправа приступи изради пројектно-техничке документације за изградњу нових свлачионица.

Img

Започети радови на рашчишћавању дивљих депонија у месним заједницама Остојићево, Падеј и Јазово. Издвојено је 498.000,00 динара са ПДВ-ом како би се спровеле активности уклањања и санација депонија, а извођач радова је „ДТД Водопривредно ДОО Сента“. На овај начин ће се допринети решавању проблема са отпадом, а околина постати чистија.

Img Img

Представници Општине Чока, на челу са председницом Општине Станом Ђембер, посетили су данас дечију школу фудбала у оквиру Фудбалског клуба ,,Слога" из Остојићева и уручили фудбалске лопте полазницима ове школе.

Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер је са својим сарадницима присуствовала свечаности обележавања петнаест година од уласка Пољске у Европску унију и стогодишњицу од успостављања дипломатских односа између Србије и Пољске. Кроз разне програме културне, економске и привредне сарадње двeју земаља стварају се могућности за интевизирање односа и реализацију пројеката који унапређују положај припадника пољске националне мањине.

Img Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер потписала је 14.05.2019. године Меморандум о сарадњи између локалне самоуправе и швајцарског Државног секретаријата за економске послове, чиме је започета сарадња у оквиру пројекта РЕЛОФ 2 – реформа локалних финансија. На овај начин биће пружена стручна подршка у унапређењу финансијског управљања и контроле, као и интерне ревизије у Општини Чока.

Img Img

Локална самoуправа је и ове године издвојила средства за крпљење ударних рупа на локалним путевима и уличним саобраћајницама на територији наше општине. Ове године је за ту намену у буџету опредељено 2.000.000,00 динара, а планирано је са се ударне рупе санирају са укупно 130 тона асфалта.

Img

!!! ПРИЈАВА ПРАВНИХ И ФИЗИЧКИХ ЛИЦА ОПШТИНЕ ЧОКА НА ЈЕДИНСТВЕНИ ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМ ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ !!!

Img

!!! РАЗВОЈНИ ФОНД ВОЈВОДИНЕ !!!


Img

! ! ! ИНИЦИЈАТИВА ЗА СОЦИЈАЛНУ ДИМЕНЗИЈУ ЕВРОПСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА ! ! !

Img

!!! ОГЛАС О УТВРЂИВАЊУ ФАКТИЧКОГ СТАЊА У ПОСТУПКУ КОМАСАЦИЈЕ ЗА ДЕО КАТАСТАРСКЕ ОПШТИНЕ ЧОКА !!!

Img

! ! ! ОБАВЕЗА УВОЂЕЊА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ ЛИЦА МУШКОГ ПОЛА РОЂЕНИХ 2000.ГОДИНЕ ! ! !

Img

! ! ! "ДОБРА УПРАВА" - ИНФОРМИСАЊЕ ГРАЂАНА О ТЕЧЕЊУ ПРОЦЕСА РЕФОРМЕ ЈАВНЕ УПРАВЕ ! ! !

Img

!!! ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРВНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ !!!

Img

ЈАВНА РАСПРАВА

 

- НАЦРТ ОДЛУКЕ О НАКНАДАМА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЈАВНИХ ДОБАРА

- НАЦРТ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНИ ОДЛУКЕ О ЛОКАЛНИМ КОМУНАЛНИМ ТАКСАМА

ПРИМЕДБЕ МОЖЕТЕ ДОСТАВИТИ ДО 05.07.2019. ГОДИНЕ НА МЕЈЛ opstina@coka.rs.


 
Img

Одлуке за утврђивање пореза на имовину за општину Чока

  - ОДЛУКЕ О ПОРЕЗИМА ЗА 2019.ГОДИНУ ЗА ОПШТИНУ ЧОКА
Img

Финансија

 

- План поступног увођења родно одговорног буџетирања у поступак припреме и доношења буџета општине Чока за 2020.годину


- Правилник о преносу неутрошених и спецификација враћених буџетских средстава за 2018.годину


- ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ ОДЛУКУ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЧОКА ЗА 2019.ГОДИНУ- ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈИ


- План инспекцијског надзора за 2019. годину инспектора канцеларијске контроле
- Извештај о раду за 2018.годину инспектора канцеларијске контроле
- Контролни лист бр.1: Канцеларијска контрола
- Контролни лист бр.2: Теренска контрола
 
Img

ПОЉОПРИВРЕДА

2019

- Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Чока за 2019 год.


2020

- ЈАВНИ ПОЗИВ за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини за 2020. годину
- ЈАВНИ ПОЗИВ за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљиштва у државној својини за 2020.годину


- А Р Х И В А -


Img

Регистар стамбених заједница

- Обрасци и списак потребне документације
 
Img
Img

Обједињена процедура - Систем за електронско подношење пријава

 
Img

Заштита животне средине

 
 
Img

Јавне набавке

- ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ОПШТИНИ ЧОКА

- ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ПРВА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ДРУГА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ТРЕЋА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ЧЕТВРТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ПЕТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- Atarski putevi
- Tekuće održavanje vodovoda u Padeju
- Prevoz učenika
- Nabavka automobila
- Rehabilitacija kolovoza
- Kancelarijski materijal
Img

Обавештења

- Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Чока за 2019 год.
- РЕШЕЊЕ о формирању конкурсне комисије по расписаном конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања
- ОБАВЕШТЕЊЕ: пијаца у Чоки привремено се затвара
- Коначна листа корисника за доделу средстава намењених побољшавању услова становања избеглица
- Предлог листе корисника за доделу средстава намењених побољшавању услова становања избеглица
- БТИ таблете за сузбијање комараца у домаћинству
- OBAVEŠTENJE o zabrani saobraćaja po kruni i prinasipskom pojasu na levoj obali reke Tise
Img

Јавни увид

-
- ЈАВНИ УВИД (и Јавна расправа) у студију заштите парка пририде "Слатине у долини Златице" и у нацрт Покрајинске Скупштинске одлуке
- ЈАВНИ УВИД у предлог нових табли, путне и каналсеке мреже и ветрозаштитних појасева у комасационом подручју КО Чока у периоду од 20.06. до 20.07.2019. године.
Img

Конкурс

- ЈАВНИ ПОЗИВ за вршење услуге скидања усева са пољопривредног земљишта за општину Чока
- ЈАВНИ ОГЛАС о спровођењу поступка Јавног надметања за давање у закуп непокретности у јавној својини општине Чока
- ЈАВНИ КОНКУРС за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица у 2019.години
- ЈАВНИ ПОЗИВ послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2019.години
- ЈАВНИ ПОЗИВ незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање у 2019.години
- КОНКУРС за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Чока у 2019. години
- КОНКУРС - за културу за 2019.годину
- КОНКУРС - за спорт за 2019.годину
Img

Разни документи

  - Листа овлашћених службених лица и службених евиденција општине Чока
- Програм развоја спорта у општини Чока за 2015-18. годину
Img

Корисни линкови

  - Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама
 
Img

Одељење за инспекцијске пословe

 
Img

ИЗБОРИ 2016 - Општинска изборна комисија

 
Img

Попис пољопривреде 2012

- Листа инструктора
Img

Попис становништва 2011

  - Резултати пописа

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf