• 13.03.2018, Уторак

  Намештај за "Малу сирену"

  Санад , март 2018


 • 13.03.2018, Уторак

  Регионални центар за запошљавање

  Чока , 12.03.2018


 • 13.03.2018, Уторак

  Писмо о намерама са Габ Урбис Цонсултингом доо из Будимпеште

  Будимпешт , 05.03.2018

Документ менеџер - последњих неколико докумената

Img

! ! ! ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИЦУ ОПШТИНЕ ! ! !

Img

!!! ВИДЕО СНИМЦИ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЧОКА - ОДРЖАНА XXX.СЕДНИЦА 22.02.2019 ГОДИНЕ !!!

Img

Започети радови на рашчишћавању дивљих депонија у месним заједницама Остојићево, Падеј и Јазово. Издвојено је 498.000,00 динара са ПДВ-ом како би се спровеле активности уклањања и санација депонија, а извођач радова је „ДТД Водопривредно ДОО Сента“. На овај начин ће се допринети решавању проблема са отпадом, а околина постати чистија.

Img Img

Представници Општине Чока, на челу са председницом Општине Станом Ђембер, посетили су данас дечију школу фудбала у оквиру Фудбалског клуба ,,Слога" из Остојићева и уручили фудбалске лопте полазницима ове школе.

Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер је са својим сарадницима присуствовала свечаности обележавања петнаест година од уласка Пољске у Европску унију и стогодишњицу од успостављања дипломатских односа између Србије и Пољске. Кроз разне програме културне, економске и привредне сарадње двeју земаља стварају се могућности за интевизирање односа и реализацију пројеката који унапређују положај припадника пољске националне мањине.

Img Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер потписала је 14.05.2019. године Меморандум о сарадњи између локалне самоуправе и швајцарског Државног секретаријата за економске послове, чиме је започета сарадња у оквиру пројекта РЕЛОФ 2 – реформа локалних финансија. На овај начин биће пружена стручна подршка у унапређењу финансијског управљања и контроле, као и интерне ревизије у Општини Чока.

Img Img

Локална самoуправа је и ове године издвојила средства за крпљење ударних рупа на локалним путевима и уличним саобраћајницама на територији наше општине. Ове године је за ту намену у буџету опредељено 2.000.000,00 динара, а планирано је са се ударне рупе санирају са укупно 130 тона асфалта.

Img Img

Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу је у сарадњи са Општином Чока донирао лекове за пчеле и на овај начин помогао пчеларима са територије наше општине, који имају регистрована пчеларска газдинства. Додела лекова за пчеле обављена је данас у просторијама Општине Чока.

Img Img

Завршени су радови на згради Месне заједнице у Остојићеву. Председница Општине Чока, Стана Ђембер је данас 24.04.2019. године, са својим сарадницима посетила реконструисани објекат, који је сада потпуно функционалан и омогућава несметан рад месне заједнице и месне канцеларије.

Img Img

Члан Општинског већа одговоран за пољопривреду, Радован Будовалчев је 12.04.2019. године у Новом Саду, у име Општине Чока, потписао је два уговора са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду, водопривреду и шумарство Аутономне покрајине Војводине. Први уговор је о додели подстицајних средстава за реализацију радова на уређењу каналске мреже, у функцији одводњавања пољопривредног земљишта, и износи 7.319.147,73 динара без ПДВ-а, и други уговор чијим потписивањем су обезбеђена бесповратна средства за опремање пољочуварске службе, која ће на овај начин добити ново возило за рад.

Img Img Img

На „старом кошаркашком“ терену у Чоки поправљене су табле и обручи. Сезона „баскета“ може да почне.

Img Img Img Img Img Img Img Img

Данас су у првој званичној посети у Чоки боравили представници Амбасаде Руске Федерације у Републици Србији Алексеј Цибулин, други секретар, и пуковник Сергеј Парубин, заменик изасланика одбране. Том приликом су са председницом Станом Ђембер посетили Црну Бару у којој је свечано откривен реконструисан споменик херојима Црвене армије, који су свој живот дали при ослобађању Црне Баре у Другом светском рату

Img Img

Почели су радови на реконструкцији крова објекта „Добровољног ватрогасног друштва“ у Јазову. Кров ће бити комплетно замењен. Општина Чока је издвојила средства за радове у висини од 490.440,00 динара. Очекује се да радови буду завршени за 30 дана. Реализацијом овог пројекта унапредиће се услови за рад овог друштва.

Img Img

Данас 21.03.2019. године председница Општине Чока, Стана Ђембер потписала је у свом кабинету са заступником АД ,,Циклонизација“ уговор о набавци услуге сузбијања комараца на територији општине Чока, у износу од 2.996.400,00 динара. На тај начин је на време обезбеђено контунуирано вршење наведене услуге током 2019. године на територији општине Чока.

Img Img

За локални културни развој ове године је издвојено 3.325.000,00 динара. Председница општине Чока, Стана Ђембер потписала је уговоре о суфинансирању програма и пројеката из области културе са 17 представника удружења грађана са територије Општине Чоке, који се баве културном делатношћу. Подржани пројекти и програми ће допринети локалном културном развоју и стварању подстицајног окружења за унапређење свих области уметничког стваралаштва, као и обезбеђивање услова за доступност културних садржаја и развоја публике.

Img Img

Дана 13.03.2019. године, председница општине Чока, Стана Ђембер, потписала је уговоре о суфинансирању програма и пројеката са представницима удружења грађана са територије општине Чока. У овој години је за јачање невладиног сектора у локалној заједници издвојено 1,5 милиона динара и путем конкурса је подржано 26 удружења грађана.

Img Img

У циљу унапређења услова за развој спорта на територији општине Чока, спортским удружењима су за рад додељења средства у износу од 6.500.000,00 динара. Данас је у кабинету председнице уприличено потписивање уговора са десет спортских удружења, које је у име општине потписала председница општине Стана Ђембер.

Img Img

Пракса пријема грађана у општини Чока се успешно наставља. Председница Општине Чока Стана Ђембер организовала је редован пријем грађана и том приликом разговарала са 11 суграђана.
Пријеми се врше радним данима у поподневним часовима, са тим да је потребно претходно заказивање на телефон 0230/71175.

Img Img

Председница општине Чока, Стана Ђембер, одржала је 26.02.2019. године радни састанак са представницима удружења грађана из Јазова. На састанку се разговарало о актуелним темама, начинима рада удружења, као и о њиховим ставовима и плановима за ову годину.

Img Img

Зграда месне заједнице ће ускоро добити нов изглед. У то како напредују радови, данас се уверила председница општине Стана Ђембер која је са својим сарадницима посетила Остојићево.

Помоћник председника општине за рад са месним заједницама, Михајло Поповић је 18.02.2019. године у Новом Саду, испред Општине Чока, потписао уговор са Управом за капитална улагања Аутономне Покрајине Војводине за суфинансирање пројекта „Реконструкција водоводне мреже насеља Чока Vб – етапа“.

Img Img Img Img

Представници општине Чока на челу са председницом општине Станом Ђембер јуче су посетили Основну школу „Јован Поповић“ у Чоки и том приликом уручили спортску опрему школи и Одбојкашком клубу „Чокa“ коју је донирало Министарство омладине и спорта.

Img Img

У биоскопској сали у Чоки одржана је четврта јавна трибина о комасацији. Овом приликом грађанима су представљени досадашњи резултати комасације и обнове премера грађевинског реона К.О. Чока. Такође, предочена им је следећа фаза на којој ће учесници комасације имати могућност да предлажу груписање земљишта и одређивање позиција нових парцела.

Img

!!! ПРИЈАВА ПРАВНИХ И ФИЗИЧКИХ ЛИЦА ОПШТИНЕ ЧОКА НА ЈЕДИНСТВЕНИ ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМ ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ !!!

Img

!!! РАЗВОЈНИ ФОНД ВОЈВОДИНЕ !!!


Img

! ! ! ИНИЦИЈАТИВА ЗА СОЦИЈАЛНУ ДИМЕНЗИЈУ ЕВРОПСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА ! ! !

Img

!!! ОГЛАС О УТВРЂИВАЊУ ФАКТИЧКОГ СТАЊА У ПОСТУПКУ КОМАСАЦИЈЕ ЗА ДЕО КАТАСТАРСКЕ ОПШТИНЕ ЧОКА !!!

Img

! ! ! ОБАВЕЗА УВОЂЕЊА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ ЛИЦА МУШКОГ ПОЛА РОЂЕНИХ 2000.ГОДИНЕ ! ! !

Img

! ! ! "ДОБРА УПРАВА" - ИНФОРМИСАЊЕ ГРАЂАНА О ТЕЧЕЊУ ПРОЦЕСА РЕФОРМЕ ЈАВНЕ УПРАВЕ ! ! !

Img

!!! ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРВНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ !!!

Img

ЈАВНА РАСПРАВА

 

- НАЦРТ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЧОКА ЗА 2019. ГОДИНУ

ПРИМЕДБЕ МОЖЕТЕ ДОСТАВИТИ ДО 23.04.2019. ГОДИНЕ НА МЕЈЛ joiren@coka.rs.


 
Img

Одлуке за утврђивање пореза на имовину за општину Чока

  - ОДЛУКЕ О ПОРЕЗИМА ЗА 2019.ГОДИНУ ЗА ОПШТИНУ ЧОКА
Img

Финансија

 

- План поступног увођења родно одговорног буџетирања у поступак припреме и доношења буџета општине Чока за 2020.годину


- Правилник о преносу неутрошених и спецификација враћених буџетских средстава за 2018.годину


- ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ ОДЛУКУ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЧОКА ЗА 2019.ГОДИНУ- ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈИ


- План инспекцијског надзора за 2019. годину инспектора канцеларијске контроле
- Извештај о раду за 2018.годину инспектора канцеларијске контроле
- Контролни лист бр.1: Канцеларијска контрола
- Контролни лист бр.2: Теренска контрола
 
Img

Пољопривреда

- ОДЛУКА о расписивању јавног Огласа за давање у закуп и на коришћење пољ. прив. земљишта у државној својини у општини Чока - 2.круг
- САГЛАСНОСТ на Одлуку о расписивању јавног Огласа за давање у закуп и на коришћење пољ. прив. земљишта у државној својини у општини Чока - 2.круг
- ЗАКЉУЧАК о почетним ценама закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Чока - ДРУГИ КРУГ
- ПРАВИЛА о спровођењу Јавног надметања
- ЈАВНА ЛИЦИТАЦИЈА за давање у закуп и на коришћење пољ. прив. земљишта у државној својини у општини Чока
- ОБАВЕШТЕЊЕ о поднетом захтеву за измену дозволе за управљање
- ЗАКЉУЧАК о почетним ценама закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Чока за 2018 год. - први круг
- САГЛАСНОСТ на одлуке о давању у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на основу права пречег закупа - СТОЧАРИ
- Закупнина пољопривредног земљишта у државној својини по основу права пречег закупа на територији општине Чока за 2018.годину
- Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Чока за 2018 год.
- ЈАВНИ ПОЗИВ за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини за 2019. годину
- ЈАВНИ ПОЗИВ за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљиштва у државној својини за 2019.годину

- А Р Х И В А -


Img

Регистар стамбених заједница

- Обрасци и списак потребне документације
 
Img
Img

Обједињена процедура - Систем за електронско подношење пријава

 
Img

Заштита животне средине

 
 
Img

Јавне набавке

- ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ОПШТИНИ ЧОКА

- ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ПРВА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ДРУГА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ТРЕЋА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- Prevoz učenika
- Rehabilitacija kolovoza
- Kancelarijski materijal
- Održavanja informacionog sistema lokalne poreske administracije
- Popravka puteva-krpljenje udarnih rupa
- Hrana i piće
Img

Обавештења

- ОБАВЕШТЕЊЕ о забрани саобраћаја по круни и принасипском појасу на левој обали реке Тисе
- ОБАВЕШТЕЊЕ о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину
- ОБАВЕШТЕЊЕ о сеизмичким испитивањима у Падеју и Остојићеву
- ОБАВЕШТЕЊЕ о путопрелазним моткама на жељезничким станицама Чока и Падеј
- КОНАЧНА ЛИСТА корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Чока
- ОБАВЕШТЕЊЕ - Дана 09.04-18.04.2019 године врши се третман сузбијања ларви комараца на територији општине Чока
- OBAVEŠTENJE o podnetom zahtevu o potrebi uticaja na životnu sredinu i određivanje obima i sadržaja S
Img

Јавни увид

-
- ЈАВНИ УВИД предлога табли путне и каналске мреже у поступку комасације
- ЈАВНИ УВИД Плана детаљне регулације локалног пута од државног пута првог реда број 24 улаз у Падеј до границе са ко Ада, прилаз мосту на Тиси
Img

Конкурс

ново !!
- КОНКУРС за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Чока у 2019. години
- КОНКУРС - за културу за 2019.годину
- КОНКУРС - за спорт за 2019.годину
- КОНКУРС - за спорт (рекреативна удружења) за 2019.годину
- КОНКУРС - за удружења за 2019.годину
- ЈАВНИ КОНКУРС за попуњавање извршилачког радног места у Општинској управи Чока
- ОГЛАС за прикупљање пријава за прибављање непокретности у јавну својину општине Чока
- КОНКУРС за студенте општине Чока за школску 2018/19 годину
- ЈАВНИ ПОЗИВ - За избор корисника помоћи за доделу средстава намењених побољшању услова становања избеглица кроз набавку грађевинског материјала
Img

Разни документи

  - Листа овлашћених службених лица и службених евиденција општине Чока
- Програм развоја спорта у општини Чока за 2015-18. годину
Img

Корисни линкови

  - Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама
 
Img

Одељење за инспекцијске пословe

 
Img

ИЗБОРИ 2016 - Општинска изборна комисија

 
Img

Попис пољопривреде 2012

- Листа инструктора
Img

Попис становништва 2011

  - Резултати пописа

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf